Nu.

Al enige maanden bestaat Grafiteam nu in zijn nieuwe vorm. Nieuw als in kleine veranderingen van structuur, management en uitvoering. Kwalitatief houden wij vast aan iets wat al jaren onze passie is gebleken; PRINT.

De buitenwacht zal niet anders verwachten dan kwaliteit maar toch is dit in onze industrie niet altijd gemeengoed. Snelheid en goedkoop leveren spelen tegenwoordig een grote rol, waarbij de kwaliteit nog wel eens op het tweede plan beland. Als Grafiteam hebben wij hier nooit aan toegegeven. Een focus houden op een perfecte grafische productie waar onze ervaring nog steeds een grote rol speelt. Een vraag en/of advies op de juiste wijze beantwoorden gaat nu eenmaal gemakkelijker wanneer je dertig jaar ervaring hebt dan wanneer je 3 maanden training hebt gehad op je vakgebied.

Ook de komende jaren zullen wij onze focus houden op dit prachtige vakgebied. Zullen wij blijven innoveren en investeren in onze mensen en ons machinepark om up-to-date te blijven en onze klanten op de meest waardevolle wijze te blijven bedienen.

En wat is Nu. de status van Grafiteam; een fijne groep mensen die met een passie voor print een zekere meerwaarde willen zijn voor onze klanten én uiteraard voor onze maatschappij!

Plaats een reactie