Een team van goed opgeleide grafische specialisten staat voor u klaar.

Wij kunnen een ideale verbinding bieden tussen creatief ontwerp en grafische afwerking van uw product, omdat wij voortdurend alle technische innovaties volgen. Wij hebben altijd geloofd dat kwaliteit begint bij onze mensen en hoogwaardige apparatuur. Daarom hebben we voortdurend geïnvesteerd in ons machinepark, waaronder moderne, hightech kleurenpersen voor offset en digitaal drukken.

Wij hebben altijd geloofd dat kwaliteit begint bij onze mensen en hoogwaardige apparatuur. Daarom hebben we voortdurend geïnvesteerd in ons machinepark, waaronder moderne, hightech kleurenpersen voor offset en digitaal drukken. Na het drukken wordt al ons vakmanschap intern verwerkt tot een hoogwaardig eindproduct. Vervolgens verpakken en bezorgen/ verzenden wij het product naar u of namens u.

Historie

In 1973 begon Grafiteam met één drukpers op een bovenverdieping aan de Patrimoniumlaan. Zes jaar later verhuisde het bedrijf naar een groter pand aan de Bartholomeus van der Helststraat om aan de snel groeiende vraag te kunnen voldoen.

In de loop der jaren vertrouwden klanten op Grafiteam als een betrouwbare partner en in 1990 was het bedrijf de locatie aan de Bartholomeus van der Helststraat ontgroeid en verhuisde het naar het huidige pand aan de Wildeman.

Contact

Kunnen we u ergens mee helpen?

Missie & Visie

Wij willen ons graag aan u voorstellen en vertellen waar onze passie voor de grafische wereld vandaan komt. Onze missie is het leveren van een consistente, hoogwaardige service die waarde toevoegt aan uw marketing- en communicatie uitingen. In de vorm van print / drukken bedienen we de totale offline communicatieketen op een persoonlijke, gepassioneerde en betrokken manier.

Laatste nieuws

Sinds enkele maanden opereert Grafiteam in een nieuwe vorm. We hebben enkele kleine wijzigingen aangebracht in onze structuur en ons management, maar onze focus blijft ongewijzigd: PRINT en Drukwerk. De buitenwereld verwacht van ons niets anders dan kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en lage kosten. Ons team doet er elke dag alles aan om deze verwachtingen waar te maken.