Bij Grafiteam is veel mogelijk

Bekijk hier welke grafische uitingen wij dagelijks voor onze opdrachtgevers maken.

Digitaal drukwerk

Wij produceren posters, huisstijlen, direct mail, folders of brochures in eigen huis. Dat betekent meer flexibiliteit en een betere controle over het productieproces. Wij zorgen er immers voor dat uw ideeën tot leven komen.

Hieronder vindt u een greep uit onze digitale drukwerk mogelijkheden:

Posters

Huisstijlen

Direct Mail

Visitekaartjes

Nog veel meer

drukwerk icoontjeOffset drukwerk

Ontdek de kracht van offsetdrukwerk, een vooraanstaande techniek in de grafische industrie. Ons proces omvat de nauwkeurige overdracht van inkt van een drukplaat naar een rubberen doek, gevolgd door de afdruk op het gewenste oppervlak, meestal papier. Met jarenlange ervaring en expertise in deze discipline, leveren wij hoogwaardige afdrukken die voldoen aan de hoogste normen voor helderheid, kleurgetrouwheid en detail. Kies voor kwaliteit, kies voor offset drukwerk. Hieronder vindt u een greep uit onze offset drukwerk mogelijkheden:

Tijdschriften en Catalogi

Visitekaartjes en Briefpapier

Boeken

Verpakkingsmaterialen

Prepress & Design

We leven in een visuele wereld waarin we visuele informatie 600.000 keer sneller verwerken dan tekst. Daarom is de uitstraling van uw media cruciaal voor het imago van uw organisatie. Bij Grafiteam hebben we een creatief team van DTP’ers en vormgevers die uw bedrijfseigenschappen volgens uw wensen omzetten naar een heldere en professionele opmaak. Onze ideeën brengen vernieuwing in uw reclame en communicatie, met de focus op resultaten.

Bij onze DTP’ers en vormgevers kunt u terecht voor:

Ontwerp en opmaak

Kleurbeheer

Beeldbewerking

Bestandsvoorbereiding

Signing

Een favoriet aspect van ons bedrijf is binnen- en buitenreclame, waarbij onze expertise zich uitstrekt tot reclameborden, autobeletteringen, Point of Sale materialen en verpakkingen, zowel in kleine als grote oplages. We bieden geen lange levertijden, maar wel deskundig advies en een passende invulling van uw reclame.

Bij onze signing afdeling kunt u terecht voor o.a.:

Autobelettering

Reclameborden

Point of Sale (PoS) Materialen

Vlaggen en Banners

Interieurdecoratie (vloerstickers & raamgraphics)

Verpakkingsmaterialen

grafiteam Pand aan de Newtonstraat

Hoe kunnen wij u helpen?

Bel of stuur ons een bericht via de e-mail. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Telefoonnummer: +31 0318 52 12 11
Email: info@grafiteam.nl

kvk nummer: 88817717